Prakalbus apie Seimo VSD išvadas – mosčioja Konstitucija: nedvejoja, kad G. Nausėdai spąstus paspendė nenoras atsakyti į klausimus

Prezidentas Gitanas Nausėda sako, kad pranešėjo Tomo Gailiaus istoriją nagrinėjusios parlamentinės komisijos išvados jam kelia įvairių abejonių. Šalies vadovas atmeta jam metamus kaltinimus ir apgailestauja, kad tokios teisėsaugos institucijos kaip Valstybės saugumo departamentas (VSD), Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) ir Generalinė prokuratūra tapo „politinio farso įkaitais“.

Seimo TS-LKD frakcijos narys Matas Maldeikis ir Seimo socialdemokratų frakcijos narys Julius Sabatauskas laidoje „Lietuva tiesiogiai“ diskutavo Seimo Valstybės saugumo departamento (VSD) pranešėjo istoriją analizavusios komisijos išvadas ir pateikė savo argumentus. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.