Po išsiskyrusių politikų nuomonių dėl karo retorikos – skirtingi atgarsiai: pasisakymams priskyrė ne vieną priežastį

Kilus nemažai įtampai dėl to, kaip ir kas iš sąjungininkų užpuolimo atveju gintų Lietuvą, premjerė Ingrida Šimonytė kartoja, kad geopolitinė situacija šiandien stipriai pakitusi, tačiau atmeta sklandančias kalbas, kad neraminančią retoriką konservatoriai pasirinkę dėl artėjančių rinkimų. Šių metų pabaigoje greičiausiai bus galima atsakyti į klausimą, kiek griežti Rusijai bus Vakarai ir kiek ilgai dar galės atsilaikyti Ukraina, pirmadienį teigė premjerė, paklausta, kiek dar laiko tokiu pačiu tempu Rusija gali atakuoti Ukrainą.

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto narys Valdas Rakutis, Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto narys Dainius Gaižauskas ir Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto narys Raimundas Lopata laidoje „Lietuva tiesiogiai“ diskutavo apie galimą sąjungininkų paramą Lietuvai ir pateikė argumentus, kodėl, jų nuomone, dažnais atvejais politikų nuomonės svarbiais klausimais nesutampa. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.