Atsakė, kas D. Trumpui gali pakišti koją JAV prezidento rinkimuose: problema viena

2024-03-04 17:00, atnaujinta 2024-03-04 17:02

Likus dienai iki pirminių JAV prezidento rinkimų apogėjaus, nauja apklausa prognozuoja nesėkmę dabartiniam šalies vadovui Joe Bidenui. Remiantis šeštadienį paskelbtais „The New York Times“ užsakymu atliktos apklausos rezultatais, jei rinkimai vyktų dabar, dauguma registruotų rinkėjų savo balsą atiduotų už buvusį prezidentą respublikoną Donaldą Trumpą.

Antradienį (kovo 5 d.), kuris vadinamas superantradieniu, pirminiai rinkimai vyks 15 JAV valstijų, įskaitant daugiausiai gyventojų turinčiose Kalifornijos ir Teksaso valstijose. Beveik visose šiose valstijose savo balsavimą rengs ir demokratai, ir respublikonai. Politologas Linas Kojala ir viešųjų ryšių ekspertas Arūnas Pemkus apžvelgė artėjantį „superantradienį“ ir kokia jo reikšmė. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.