Charkive dirbantis žurnalistas apie tai, kas vyksta Ukrainoje: prastėjančios padėties simboliu laiko namus paliekančius žmones

Rusijos invazijai į Ukrainą tęsiantis 23 mėnesius, Kijivo pajėgos toliau gina savo laisvę ir teritoriją nuo intensyvių okupantų atakų, nukreiptų į karinę ir civilinę infrastruktūrą, kartu bandydamos išstumti rusus iš įtvirtintų pozicijų. Rusijai užėmus Avdijivką, okupantų puolamųjų operacijų prie Avdijivkos tempas smarkiai sulėtėjo, skelbia Vašingtone įsikūręs Karo studijų institutas (ISW).

Karybos ekspertas Darius Antanaitis ir žurnalistas Eldoradas Butrimas laidoje „Lietuva tiesiogiai“ diskutavo apie dabartinę padėtį Ukrainoje ir įvertino JAV teikiamą paramą šaliai. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.