Kol vieni linkę ginti išlaidūnus parlamentarus – kiti įžvelgia spragas sistemoje: situacijai pažaboti mato kelis būdus

Visuomenininkui Andriui Tapinui pradėjus nagrinėti Seimo narių veiklai skirtų lėšų ataskaitas, parlamentarai tikina – kol kas Seime nerimo dėl „Skaidrinam“ iniciatyvos nejusti. Seimo nariai už parlamentinei veiklai skirtas lėšas pirkę brangius kompiuterius, planšetes, telefonus nesijaučia kaip nors nusižengę. Politikai teigia, kad šie įrenginiai yra reikalingi jų darbui.

Tinklaraštininkas Skirmantas Mallinauskas bei Seimo frakcijos ir procedūrų komisijos narys Andrius Bagdonas laidoje „Lietuva tiesiogiai“ diskutavo apie kai kurių Seimo narių piktnaudžiavimą mokesčių mokėtojų pinigais ir atskleidė, kokių, jų nuomone, priemonių reikėtų imtis siekiant, kad ateityje panašūs įvykiai nesikartotų. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.