Susikirto dėl Antikorupcijos komisijos nuosprendžio: jei „BaltCap“ nebūtų susijęs su stadionu, byla būtų numarinta

2024-02-13 17:00, atnaujinta 2024-02-14 14:58

Buvęs „BaltCap“ fondo partneris Šarūnas Stepukonis, įtariamas daugiau nei 30 mln. eurų pasisavinimu, yra sulaikytas ir apklaustas Lietuvos teisėsaugos. Seimo Antikorupcijos komisija nutarė nesigilinti į Nacionalinio stadiono statybų istoriją, tačiau rinks medžiagą dėl buvusio „BaltCap“ partnerio Šarūno Stepukonio galimai pasisavintų ir praloštų pinigų istorijos.

Aleksandras Nemunaitis kritikuoja tokį Komisijos nuosprendį ir teigia, jog „BaltCap“ fondas finansinių problemų turėjo dar praėjusių metų vasarą. Apie Antikorupcijos komisijos nuosprendį ir galimas to priežastis laidoje „Lietuva tiesiogiai“ kalbėjo Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininkas Bronislovas Matelis bei Vilniaus miesto tarybos narys Aleksandras Nemunaitis. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.