Mano, kad Š. Stepukonis veikė ne vienas: netiki, kad valstybėje yra tokio lygio aplaidumas

2024-02-08 17:00, atnaujinta 2024-02-08 17:01

Diskusijoms dėl „BaltCap“ skandalo ir nacionalinio stadiono statybų sunkumų persikeliant į Seimą, parlamento Antikorupcijos komisijoje ryškėja naujos trintys tarp valdančiųjų ir opozicijos. Seimo mažumos atstovams palaikant iniciatyvą atidžiau išanalizuoti surezonavusią istoriją dėl buvusio „BaltCap“ partnerio Šarūno Stepukonio galimai pasisavintų 30 mln. eurų ir sostinėje statomo daugiafunkcinio komplekso, valdantieji siūlymus sutinka skeptiškai.

Opozicija būgštauja, kad konservatoriai bando apsaugoti savo bendražygius nuo nepatogių klausimų ir tyrimų. Tačiau dešinieji pastebi, kad „BaltCap“ istorijos jau ėmėsi Seimo Biudžeto ir finansų komitetas (BFK). Be to, konservatorių atstovai akcentuoja, kad komisija savo ruožtu neturėtų imtis tyrimo tol, kol situaciją nagrinėja teisėsauga. Seimo Antikorupcijos komisijos nariai Agnė Širinskienė ir Vilius Semeška aptarė, kokia situacija. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.