Aptarė ryškėjančias V. Zelenskio ir V. Zalužno konflikto priežastis: įvardijo, kas galėjo įžeisti Ukrainos prezidentą

Ukrainoje vis dar vyksta diskusijos dėl personalo pokyčių aukščiausioje karinėje vadovybėje. Prezidentas Volodymyras Zelenskis gali pakeisti ne tik Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiąjį vadą Valerijų Zalužną, bet ir Ukrianos kariuomenės Generalinio štabo viršininką Serhijų Šaptalą, skelbia Ukrainos žiniasklaida. V. Zelenskis savo ketinimą pertvarkyti Ukrainos politinę ir karinę vadovybę patvirtino ir Italijos žiniasklaidai.

Kovo 11-osios akto signataras, buvęs KAM ministras Audrius Butkevičius laidoje „Lietuva tiesiogiai“ diskutavo apie priežastis, kurios, jo nuomone, įplieskė konfliktą tarp V. Zelenskio ir V. Zalužno bei atskleidė, kokie veiksmai galėjo įžeisti Ukrainos prezidentą. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.