R. Duchnevičius pagrindė partijos sprendimą remti G. Nausėdą: užsiminė apie reikšmingą apklausą

2024-02-05 17:00, atnaujinta 2024-02-05 19:33

Lietuvos socialdemokratų partijai (LSDP) nusprendus prezidento rinkimuose palaikyti dabartinį šalies vadovą Gitaną Nausėdą, partijos pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė užsiminė tiesioginio prezidento prašymo paramai neišgirdusi. Žurnalistų paklausta, ar ji buvo asmeniškai aptarusi paramos klausimą su G. Nausėda, V. Blinkevičiūtė teigė, kad apie paramos prašymą suprato ir be tiesioginio pareiškimo. Anot jos, yra labai daug rodiklių, kurie rodo, kad jiems pakeliui.

Partijos rinkimų štabo vadovas Robertas Duchnevičius laidoje „Lietuva tiesiogiai“ taip pat argumentavo tokį bendražygių spendimą. Užsiminė apie atliktos apklausos rezultatus ir išskyrė išskirtinį G. Nausėdos dėmesį regionams. Vis dėlto politologą Saulių Spurgą jų argumentacija nustebino bei prakalbo apie tokios dovanos prezidentui pasekmes. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.