Įsiplieskus skandalui po G. Nausėdos apsilankymo miuzikle – pateikė versiją: įvardijo išeitį, kuri paskatintų skandalo baigtį

Vyriausiajai tarnybinei etikos komisijai (VTEK) nutarus, kad miuzikle su prezidentu apsilankęs Lietuvos ambasadorius Jungtinėje Karalystėje Eitvydas Bajarūnas supainiojo viešuosius ir privačiuosius interesus, Užsienio reikalų ministerija (URM) nusprendė sudaryti komisiją galimam tarnybiniam nusižengimui tirti. VTEK antradienį nutarė, kad miuzikle „Operos fantomas“ apsilankę prezidentas Gitanas Nausėda ir Lietuvos ambasadorius Jungtinėje Karalystėje E. Bajarūnas pažeidė Viešųjų ir privačių interesų įstatymą.

Teisininkas Dainius Žalimas ir Seimo narys Matas Maldeikis laidoje „Lietuva tiesiogiai“ diskutavo apie įsiplieskusį skandalą dėl G. Nausėdos bei Lietuvos ambasadoriaus Jungtinėje Karalystėje E. Bajarūno apsilankymo miuzikle ir pateikė argumentus, kodėl, jų nuomone, prezidentui taip elgtis nederėjo. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.