Iš A. Mazuronio lūpų – patarimas G. Landsbergiui: siūlo mažiau gąsdinti, o daugiau daryti

Lietuva turi nedaug laiko pasiruošti galimai Rusijos agresijai, todėl reikalingi ryžtingesni sprendimai krašto gynybos srityje – taip dar praėjusių metų lapkričio mėnesį pareiškė užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis. Tačiau pirmadienį, politinėms partijoms, verslo ir nevyriausybinėms organizacijoms susitinkant aptarti siūlymų didinti finansavimą gynybai, užsienio reikalų ministras ragino nuspręsti, ar sutariama, kad Lietuvai potencialiai gali grėsti egzistencinis pavojus.

Tokiai G. Landsbergio retorikai Seimo narys Andrius Mazuronis laidoje „Lietuva tiesiogiai“ negailėjo kritikos bei vadino priešrinkimine. Negana to, pasiūlė ministrui mažiau šnekėti ir gąsdinti, o imtis darbų. Laidoje pašnekovas, kartu su Laisvės partijos vicepirmininku Vytautu Mitalu pasisakė ir apie gynybos finansavimo didinimą. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.