Nuomonės dėl priežasčių, paskatinusių ūkininkų protestą, išsiskyrė: vieni trūkumus mato įstatymuose – kiti juos įžvelgia ne čia

Antradienio vidurdienį Vilniaus Gedimino prospekte toliau rikiuojasi protestuojančių ūkininkų sunkioji technika. Protestuojama prieš ūkininkų požiūriu nesprendžiamas ilgametes sektoriaus problemas. Traktoriai, taip pat keli miškovežiai, užpildė dalį pagrindinės sostinės gatvės nuo Katedros aikštės link Vinco Kudirkos aikštės. Apie vidurdienį žemės ūkio technika ir keletas sunkvežimių jau buvo sustatyti beveik visame Gedimino prospekte. Skelbiama, kad protesto akcija vyks sausio 23–26 dienomis, žadama, kad atvyks ne mažiau kaip 800 vnt. žemės ūkio ir miškų technikos.

Žemės ūkio tarybos pirmininkas Ignas Hofmanas ir žemės ūkio ministro patarėjas Daivaras Rybakovas laidoje „Lietuva tiesiogiai“ diskutavo apie priežastis, kurios, jų nuomone, paskatino ūkininkų protestą bei įvardijo galimus šios situacijos sprendimo būdus. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.