Ambasadoriaus Lenkijoje klausimą laiko „Santa Barbara“: kelia klausimą, ar G. Nausėda nemeluoja

Seimo konservatorių frakcijos narys Matas Maldeikis kreipėsi į Valstybės saugumo departamentą (VSD) ir Paslapčių apsaugos koordinavimo komisija prašydamas atlikti tyrimus, ar prezidentas Gitanas Nausėda nepažeidė įstatymų viešai atskleisdamas į Lietuvos ambasadoriaus Lenkijoje poziciją pretendavusių diplomatų pavardes.

Parlamentaras taip pat stebisi, kodėl šalies prezidentas nėra suinteresuotas, jog Lietuvai strategiškai ypač svarbi ambasada Lenkijoje pagaliau turėtų vadovą. ELTA primena, kad Prezidentūra ir valdantieji jau antra savaitė ginčijasi dėl to kas yra kaltas, kad Lietuvai strategiškai svarbi ambasada Lenkijoje neturi ambasadoriaus.

Seimo narys Matas Maldeikis ir žurnalistas Skirmantas Malinauskas įvertino situaciją. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.