Apžvelgė, kaip gali atrodyti kitų metų rinkimai: svarbų vaidmenį atliks geopolitinė padėtis

Naujausių prezidentinių reitingų lentelėje – aiškiai lyderio poziciją užsitikrinęs šalies vadovas Gitanas Nausėda ir pastebimai nuo pirmaujančiųjų trejetuko atsiliekanti premjerė Ingrida Šimonytė, rodo ELTA užsakymu atliktos „Baltijos tyrimų“ apklausos duomenys.

Prezidentas Gitanas Nausėda antrosios kadencijos sieks ne dėl olimpinio principo, nes, kaip teigia jis, nori laimėti kitais metais vyksiančius rinkimus. G. Nausėda žada pergalę rinkimuose pasiekti laikydamasis „garbingo žaidimo“ taisyklių, tačiau to paties tikisi ir iš savo konkurentų.

Komunikacijos ekspertas Mindaugas Lapinskas įvertino, kaip gali atrodyti kitų metų prezidento ir Seimo rinkimai. Jis ragina į politiką žiūrėti kaip į orą ir pridūrė, kad svarbų vaidmenį atliks geopolitinė padėtis. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.