Detalizavo dabartinę padėtį Rusijos kare prieš Ukrainą: užsiminė apie Vašingtono siunčiamą žinutę Kyjivui

Rusijos invazijai į Ukrainą tęsiantis daugiau nei 21 mėnesį, Kijevo pajėgos toliau gina savo laisvę ir teritoriją nuo intensyvių okupantų atakų, nukreiptų į karinę bei civilinę šalies infrastruktūrą bei bando išstumti rusus iš įtvirtintų pozicijų. Sudėtingomis oro sąlygomis Rusijos okupantai intensyvina puolimą ir bando perimti iniciatyvą prieš prezidento rinkimus Rusijoje, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos stiprina savo pozicijas. Apie tai pranešė Karo tyrimų instituto (ISW) analitikai.

Karybos ekspertas Darius Antanaitis ir visuomenės informacinio saugumo agentūros vadovas Mindaugas Sėjūnas laidoje „Lietuva tiesiogiai“ aptarė Kijivo pajėgų toliau ginamą savo laisvę ir teritoriją nuo intensyvių okupantų atakų bei diskutavo apie JAV vaidmenį ir teikiamą paramą. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.