I. Skuodienė detalizavo vaiko paėmimo iš tėvų procesą: atsakė, kokiais atvejais to galima išvengti

Visą šalį apskriejusi šeimos drama, kai išplitusiame vaizdo įraše užfiksuotas vaiko teisių gynėjų nuo mamos atplėštas berniukas, jau persikėlė ir į Seimo posėdžių salę. Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos vadovė Ilma Skuodienė prisipažįsta – jei reikės, prisiims atsakomybę. Taip ji teigia praėjus kelioms dienoms po visą Lietuvą pasiekusios šeimos dramos, kuomet vaizdo įraše buvo užfiksuoti verkiantį mažametį berniuką nuo mamos atplėšę vaiko teisių gynėjai.

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos vadovė Ilma Skuodienė laidoje „Lietuva tiesiogiai“ aptarė per visą Lietuvą apskriejusią istoriją ir pateikė argumentus, kodėl, jos nuomone, buvo pasitelkta tokia priemonė. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.