Skandalingas įrašas su atimamu vaiku – tik aisbergo viršūnė: tai, ko siekė mama ir močiutė, šokiruoja

Šią savaitę viešojoje erdvėje ėmė plisti vaizdo įrašas, kuriame matoma, kaip vaiko teisių apsaugos darbuotojai iš mamos paima vaiką. Vaizdo įraše matoma, kad mažametis, plėšiamas iš mamos glėbio, verkia ir rėkia, o motina prašo pareigūnų vaiko neatimti. Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba netruko sureaguoti – pasak įstaigos vadovės Ilmos Skuodienės, užfiksuoti motina ir vaikas slapstėsi ir nevykdė teismo sprendimo. Pernai teismas priėmė sprendimus, nustatant vaiko gyvenamąją vietą su tėvu.

„Lietuvos ryto“ žurnalistė Rasa Karmazaitė ir Seimo narys Linas Slušnys pateikė sako pozicijas apie visą visuomenę sukrėtusį įvykį. R. Karmazaitė papasakojo, kas slepiasi už šio vaizdo įrašo, nes, anot žurnalistės, vaiko motina buvo kreipusis gerokai anksčiau. Vis dėlto L. Slušnys yra linkęs vertinti tik tai, kaip su mažamečiu pasielgė tarnybos. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.