G. Landsbergio įspėjimai kelia aistras tarp politikų: bet koks abejojimas NATO tarnauja rusų propagandai

Lietuva turi nedaug laiko pasiruošti galimai Rusijos agresijai, todėl reikalingi ryžtingesni sprendimai krašto gynybos srityje – taip pareiškė užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis, socialiniuose tinkluose sukeldamas pasipiktinimą ir klausimus, tai kas kitas, jei ne patys valdantieji, ir turėtų priimti šalies saugumui būtinus sprendimus.

Tokie ministro pasisakymai sulaukė kritikos ne tik iš eilinių Lietuvos gyventojų, apžvalgininkų, politologų bet ir iš kitų politikų. Seimo Užsienio reikalų komiteto vicepirmininkui Giedriui Surpliui kyla abejonių, ko buvo norėta pasiekti tokiu pasisakymu. Anot politiko, tai atkartoja rusų propagandą. Visiškai kitokią nuomonę turėjo Seimo Užsienio reikalų komiteto pirmininkas Žygimantas Pavilionis. Politikai savo įžvalgomis apie šią aktualiją dalijosi laidoje „Lietuva tiesiogiai“. Ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.