Politikų įžvalgos apie įvykius Lietuvos padangėje: reakcija į „MG Baltic“ ir Ukrainos su Rusija derybų reikšmę

Darbo partijos pirmininkas Andrius Mazuronis sako, kad sveiku protu neįmanoma suprasti Apeliacinio teismo sprendimo vadinamojoje „MG Baltic“ byloje. Pasak jo, teismo sprendimas dėl frakcijos nario Vytauto Gapšio yra neteisingas, o partijai skirta beveik 400 tūkst. eurų bauda tiesiog žlugdo „darbiečius“ trijų rinkimų akivaizdoje.

Seimo nariai Andrius Mazuronis ir Laurynas Kasčiūnas apžvelgė ne tik „MG Baltic“ korupcijos bylą, bet ir užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio pasisakymus apie Rusijos grėsmę Lietuvai. Situacija Ukrainoje blogėja, o tai keičia ir Lietuvos saugumo padėtį, įspėjo užsienio reikalų ministras, konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis. Dėl to, ministro manymu, Lietuva turi realiai pradėti svarstyti visuotinio šaukimo idėją ir papildomą finansavimą krašto gynybai.

Plačiau apie tai – diskusija su Seimo nariais Andriumi Mazuroniu ir Laurynu Kasčiūnu. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.