Įvertino mūsų šalies santykius su Kinija: mano – tokia politika kenkia Lietuvos gyventojams

2023-11-14 17:00, atnaujinta 2023-11-14 17:20

Lietuvoje kelias dienas viešėjęs Taivano užsienio reikalų ministras Joseph Wu jau išvyko, tačiau klausimai dėl jo vizito metu išryškėjusių mūsų užsienio politikos vingrybių liko. Jų kilo po to, kai vertybinės politikos kryptį bendrystės su Taivanu atžvilgiu diktavęs užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis ne tik jokiais formatais nesusitiko su kolega, bet ir jo apsilankymo metu viešai iškomunikavo žinią apie vykstančius pokalbius su Kinija dėl dvišalių santykių normalizavimo.

Laisvės ir teisingumo partijos vicepirmininkas Artūras Zuokas ir Seimo narys, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narys Žygimantas Pavilionis laidoje „Lietuva tiesiogiai“ diskutavo apie Lietuvos ir Kinijos santykius bei pateikė savo pozicijas. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.