Karo analitikas apie V. Zalužno išsakytą nesaldžią realybę: jei Vakarai nereaguos – sulauks pasekmių

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno žodžiai privertė suklusti ne tik tarptautinę bendruomenę ar atidžiai sekančius karo naujienas – jie supurtė ir šalies politinį lauką, išryškinusį atsirandančią takoskyrą tarp to, kaip situaciją mūšio lauke mato prezidentas Volodymyras Zelenskis ir kariuomenės vadovybė. Prezidento kanceliarijos vadovo pavaduotojas Igoris Žovka atmetė V. Zalužno žodžius, kad Rusijos karas su Ukraina pasiekė pato situaciją.

Apie galimą aklavietę kare, ukrainiečių nuotaikas bei galimus karo scenarijus – laidoje „Lietuva tiesiogiai“ įžvalgomis dalijosi Charkove esantis žurnalistas Eldoradas Butrimas ir karo analitikas Mindaugas Sėjūnas. Pastarasis sako, kad V. Zalužnas aiškiai leido Vakarams suprasti, kad Ukraina viena karo nelaimės, o jei ginkluotųjų pajėgų vado žinutė nebus išgirsta – Vakarai sulauks skaudžių pasekmių. Laidą žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.