Įvertino G. Nausėdos metinį pranešimą: tiki – minčių išdėstymas gali būti susijęs su artėjančiais rinkimais

Prezidentas Gitanas Nausėda vadinamojo „čekučių skandalo“ kontekste kritiką žėrė ne tik valdantiesiems, tačiau ir Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai (VTEK). Šalies vadovas Seime skaitytame ketvirtajame metiniame pranešime stebėjosi VTEK neveiksnumu bei kritikavo valdančiųjų politinės atsakomybės stygių. „Žmonių pasipiktinimą kelia ne tik ir net ne tiek protu sunkiai suvokiamos istorijos apie dešimtis ar šimtus skirtingų kortelių degalams apmokėti, ir ne „čekučių“ trūkumas. Ne, kur kas labiau piktina keisti paaiškinimai ir aklas atsakomybės neigimas“, – antradienį savo metiniame pranešime akcentavo G. Nausėda.
Tėvynės sąjungos-krikščionių demokratų frakcijos narys Matas Maldeikis ir darbo partijos frakcijos narys Andrius Mazuronis laidoje „Lietuva tiesiogiai“ įvertino Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos metinį pranešimą ir išsakė savo nuomonę. Apie tai plačiau laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį ir trečiadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.