Nuaidėję I. Šimonytės pasisakymai sukėlė skirtingas reakcijas: Vyriausybės atsistatydinimo išeitimi nelaiko

Skambiais pareiškimais apie atsistatydinimą, jei Seimas nepritars pirmalaikiams rinkimams, besisvaidžiusi premjerė Ingrida Šimonytė atsitraukė. Ji prisipažino anksčiau pasikarščiavusi. Toks ministrės pirmininkės žingsnis nustebino net artimiausius bendražygius, galinčius tik spėlioti, koks Vyriausybės vadovės ėjimas laukia toliau. Vyriausybės likimas dabar spręsis Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) sąjungos prezidiume, tačiau akivaizdu, kad lemiamą žodį jame turės pati I.Šimonytė.

Susiklosčiusią situaciją laidoje „Lietuva tiesiogiai“ aptarė ir savo įžvalgomis pasidalijo TS-LKD frakcijos seniūno pavaduotojas Andrius Vyšniauskas bei Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnė Aušrinė Norkienė. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį ir trečiadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.