A. Armonaitė pripažįsta – A. Belickaitei nereikėjo pretenduoti į LTG: keliame sau aukščiausius skaidrumo standartus

​Klausimus dėl Agnės Belickaitės ryšių su Laisvės partija viešojoje erdvėje iškėlė keletas žurnalistų, pastebėjusių, jog ekonomikos ir inovacijų viceministro žmona įsidarbino „Lietuvos geležinkelių“ grupėje (LTG) korporatyvinių reikalų direktore. Svarstyta, ar A. Belickaitės paskyrimas į LTG yra skaidrus, mat, ji yra glaudžiai susijusi su Laisvės partija ir yra artima šios politinės jėgos lyderės Aušrinės Armonaitės draugė.

Be to, LTG yra pavaldi Susisiekimo ministerijai, o šią, pagal galiojančius valdančiosios koalicijos partijų susitarimus, kontroliuoja Laisvės partija. Pati A. Belickaitė neneigė savo ryšio su Laisvės partija, tačiau teigė, kad jaučiasi rami dėl savo veiksmų. Laisvės partijos pirmininkė kalbėdama apie nepotizmo skandalą tikino, kad situacija buvo netikėta ir pripažįsta – A. Belickaitei nereikėjo pretenduoti į LTG, tokiu atveju šio „serialo“ nebūtų buvę. Plačiau – laidoje „Lietuva tiesiogiai“. Ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį ir trečiadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.