Įvertino G. Landsbergio pranešimą dėl partijos pirmininko posto: siūlo neprisiimti atsakomybės

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininkas Gabrielius Landsbergis pripažįsta, kad būtent politinės jėgos lyderiui tenka atsakomybė dėl pasiektų rezultatų rinkimuose. Kita vertus, užsienio reikalų ministerijai vadovaujantis konservatorius teigė, kad jo lyderiaujamos partijos pasirodymas sekmadienį pasibaigusiose rinkimuose nubrėžia tam tikrą kryptį būsimiems rinkimams. Pasak jo, panašu, kad konservatorių atrama yra būtent didžiuosiuose miestuose, o tai, akcentavo G. Landsbergis, yra svarbus faktorius tiek artėjantiems Seimo, tiek prezidento rinkimams.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos seniūnė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė ir socialdemokratų partijos frakcijos seniūno pavaduotoja Rasa Budbergytė plačiau pakomentavo savivaldos rinkimų rezultatus. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį ir trečiadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.