Aptarė, kas meluoja dėl nutekintos informacijos: esą ji teikiama dozuotai – kasdien po truputį

2023-02-07 17:42, atnaujinta 2023-02-08 14:05

Antradienį Seime atsakydama į klausimus dėl galimo informacijos nutekinimo buvusiam Seimo nariui Kristijonui Bartoševičiui apie jo atžvilgiu pradėtą ikiteisminį tyrimą, generalinė prokurorė Nida Grunskienė teigė, kad Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen sausio 20 dieną buvo informuota, pagal kokius Baudžiamojo Kodekso (BK) straipsnius pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tuo metu pati V.Čmilytė-Nielsen antradienį laikėsi kitokios pozicijos – jos teigimu, ji buvo informuota tik apie tai, kad vienas Seimo narys įtariamas „sunkiais nusikaltimais“, tačiau konkretūs BK straipsniai, anot jos, įvardyti nebuvo.

Seimo vicepirmininkas socialdemokratas Julius Sabatauskas ir „darbiečių“ frakcijos seniūnas Viktoras Fiodorovas pateikė savo įžvalgas, kas šioje istorijoje kalba netiesą. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį ir trečiadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.