K. Bartoševičiaus istoriją vadina ypač painia: informacija galėjo būti nutekinta vieno iš dviejų šaltinių

Generalinė prokuratūra prieš savaitę pranešė, jog generalinė prokurorė Nida Grunskienė kreipėsi į Seimo pirmininkę Viktoriją Čmilytę-Nielsen, kad būtina spręsti leidimo patraukti baudžiamojon atsakomybėn ar kitaip suvaržyti Seimo nario Kristijono Bartoševičiaus teises klausimą. Prokuratūros pranešimas paskelbtas porą valandų po to, kai K. Bartoševičius patvirtino BNS atsisakantis Seimo nario mandato, bet šį žingsnį aiškino asmeninėmis priežastimis. Tiesa, toks K. Bartoševičiaus pasiaiškinimas įtikino tikrai ne visus. Dalis šioje istorijoje kelia būtent informacijos nutekinimo versiją.

Laidoje „Lietuva tiesiogiai“ pasisakęs Darbo partijos pirmininkas Andrius Mazuronis kalba kategoriškai. Politikas tikina, kad informacija apie tai, kad žinia apie K. Bartoševičiui mestus įtarimus buvo nutekinta – akivaizdi. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį ir trečiadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.