Video
Audio

Jau dabar mato atvirą karą Artimuosiuose Rytuose, tačiau visos pusės bando išvengti nevaldomos eskalacijos: esame ant parako statinės

2024-10-02 16:00

Antradienį (spalio 1 d.) Iranas į Izraelį paleido 200 raketų, dauguma iš jų buvo neutralizuotos. Izraelio ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu sako, kad Iranas padarė didelę klaidą ir už tai sumokės. Kiek dar gali eskaluotis konfliktas Artimuosiuose Rytuose? Ar tai gali tapti dar vienu didelio masto karu? Pokalbyje atsakymų ieškojo diplomatas, buvęs užsienio reikalų ministras Vygaudas Ušackas ir Rytų Europos studijų centro direktorius Linas Kojala.

Laida „Iš esmės“ – aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą „Iš esmės“ žiūrėkite nuo pirmadienio iki trečiadienio 16 valandą portale lrytas.lt. Laidą veda žurnalistai Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.