Video
Audio

LFF su nusivylimu žvelgia į J. Timberlake'o koncertą: teks su tuo susitaikyti vis dažniau

2024-09-24 16:00, atnaujinta 2024-09-24 17:36

Lietuvoje ateinančią vasarą vyks atlikėjo Justino Timberlake’o koncertas. Jis rengiamas Kauno Dariaus ir Girėno stadione. Paaiškėjo, kad dėl šio renginio stadione negalės žaisti Lietuvos futbolo rinktinė, nors tuo metu yra suplanuotos dvejos pasaulio čempionato atrankos rungtynės. Stadione futbolo varžybos anksčiau negalėjo vykti ir po Edo Sheerano bei Jessicos Sky koncertų dėl ištryptos vejos.

Kaip pasirenkama, kada ir kokie renginiai vyksta stadione? Kam teikiama pirmenybė? Ar mums iš tiesų reikia stadiono futbolui su tuščiomis kėdėmis? O gal laikas pripažinti, kad koncertai neša daugiau finansinės naudos? Pokalbyje atsakymų ieškojo Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Edgaras Stankevičius, „Live Nation Lietuva“ vadovas Alius Karablikovas ir „Žalgiris Group“ renginių vadovas Mantas Vedrickas.

Laida „Iš esmės“ – aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą „Iš esmės“ žiūrėkite nuo pirmadienio iki trečiadienio 16 valandą portale lrytas.lt. Laidą veda žurnalistai Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.