Video
Audio

Verslai prabilo apie pragaištingus metus: švestu vandeniu gyvas nebūsi

2024-09-10 16:00, atnaujinta 2024-09-10 18:27

Kiek restoranų ir kavinių dar laukia bankrotas? Po žinios apie užsidarantį restoraną „Gastronomika“, kuris įtrauktas į „Michelin“ gidą, sektoriaus atstovai kritikuoja valdžios požiūrį į verslą ir vardija kylančias problemas. Atrodo, kad restoranai, barai bei kavinės yra pilni žmonių, tačiau verslininkai sako, jog išsilaikyti jiems sudėtinga. Ar įmanoma išvengti bankrotų? Kokių sprendimų tam reikėtų? Laidoje dalyvauja Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė, Verslininkas Kristupas Baublys, „Huracan Coffee“ savininkas Vytautas Kratulis.

Laida „Iš esmės“ – aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą „Iš esmės“ žiūrėkite nuo pirmadienio iki trečiadienio 16 valandą portale lrytas.lt. Laidą veda žurnalistai Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.