Video
Audio

Laisvės partija ieško klaidų Seimo rinkimuose ir neigia vyraujantį stereotipą: kelia klausimą, ką galėjo laikyti sėkme

Rinkimus į parlamentą pralaimėjusios Laisvės partijos vicepirmininkas ir frakcijos Seime seniūnas Vytautas Mitalas neskuba laidoti savo atstovaujamos politinės jėgos po nesėkmės. Pasak jo, akivaizdu, kad rinkimai nepasisekė. Vis dėlto, anot politiko, norėtųsi, kad politinės jėgos idėja išliktų – tokiu atveju, pripažįsta V. Mitalas, partijai tektų rimtai permąstyti savo politinę strategiją.

Jis sutinka su viešoje erdvėje sklandančiais pasvarstymais, jog „laisviečiai“ galėjo pademonstruoti daugiau dėmesio platesnei visuomenės daliai aktualiomis temomis – ekonomikai ar gynybai. Be to, politikas neneigia, kad partijai koją Seimo rinkimuose galėjo pakišti ir visos kadencijos metu vyravęs stereotipas, jog Laisvės partija tėra kelių klausimų politinė jėga.

„ELTA savaitė“ – svarbiausių savaitės įvykių, procesų Lietuvoje ir užsienyje apžvalgos, interviu bei komentarai su Lietuvos ir užsienio ekspertais. Vedėjas – Vytautas Bruveris. Laidą „ELTA savaitė“ žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 20:00 val. portale Lrytas.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.