Video
Audio

Valstiečio pozicija dėl R. Karbauskio plano M. Maldeikio neįtikino: atsakė, ką toks pasirodymas rodo

2024-04-07 22:30

Politikos užkulisiuose vis garsiau kalbama apie Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) kurpiamą planą prezidento rinkimams. Valstiečiai nusprendė nebekelti savo kandidato Aurelijaus Verygos, nors šis jau surinko ir pristatė reikiamus parašus, o vietoj jo rinkimuose rems vieno iš lyderių, advokato Igno Vėgėlės kandidatūrą.

Seimo valstiečių ir žaliųjų frakcijos narys Giedrius Surplys, konservatorius Matas Maldeikis bei Darbo partijos lyderis Andrius Mazuronis laidoje „24/7“ aptarė susiklosčiusią padėtį dėl Ramūno Karbauskio sprendimo remti I. Vėgėlės kandidatūrą. M. Maldeikis kategoriškas – teigė manantis, kad tokie veiksmai rodo politinį turgų ir yra tiesiogiai susiję su Seimo rinkimais.

Politikui paprieštaravęs A. Mazuronis išdėstė savo poziciją ir atkirto, kad viskas daug paprasčiau – esą LVŽS lyderis bando nuspirkti populiarumą ir lojaliems nariams patekti į Seimą. Plačiau apie tai laidoje „24/7“. Ją žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 16:30 val. ir 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.