Video
Audio

Kol giria ūkininkus, žeria kritiką politikams: pasak A. Verygos, valdžia nesimoko iš buvusių klaidų

Šią savaitę į Vilnių sugužėjo ūkininkai, surengę protestą bei Gedimino prospekte ir kitose miesto vietose išrikiavę savo sunkiąją techniką. Protesto metu buvo tariamasi su savivaldybe dėl protesto pratęsimo, tačiau nesėkmingai. Nors ūkininkams tikrai pavyko atkreipti visuomenės ir valdžios dėmesį, ar buvo pasiekti protesto tikslai – neaišku.

Aurelijus Veryga mano, jog šią savaitę vykusiame proteste ūkininkams trūko bendradarbiavimo iš politikų pusės. Jis išskyrė, kad dalyviams yra svarbus išėjimas ir viešas bendravimas su valdžia. Pasak A. Verygos, tai parodo politikų atsakomybę, o žmonėms suteikia tikėjimo, jog problemos yra sprendžiamos

Tuo tarpu Kazys Starkevičius pabrėžė, jog premjerė Ingrida Šimonytė Vyriausybės pastate susitiko su mitingo atstovais, o dar sausio pradžioje buvo pradėtos spręsti ūkininkams iškilusios problemos. Taip pat, politikas neslėpė pagyrų ūkininkams, kurie parodė aukštą kultūros lygį protesto metu. Apie visa tai laidoje „24/7“. Ją žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 16:30 val. ir 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.