Video
Audio

Prezidento patarėjas susikirto su konservatoriumi: šalies interesas skęsta politinių ambicijų liūne

2024-01-14 22:30

Konservatorius Andrius Vyšniauskas išskyrė, jog prezidentūra naudoja visus imanomus spaudimo irankius, kad perimtų diplomatinį korpusą į savo rankas. Pastarasis pripažįsta, jog teisinis reglamentavimas Lietuvoje nėra tobulas ir teisinių ribų nubrėžimas yra būtinas.

Prezidento patarėjas Frederikas Jansonas pabrėžė, jog prezidentas nėra išsirinkęs kandidato, nes pasirinkimų paprasčiausiai nėra. Tuo tarpu Andrius Mazuronis pašiepė institucijų nesusitarimą, sulygindamas situaciją su vaikų darželiu.

Įžvalgomis apie šią, vis dar neišspręstą, situaciją laidoje „24/7“ dalijosi prezidento patarėjas Frederikas Jansonas, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos seniūnės pavaduotojas Andrius Vyšniauskas bei darbo partijos pirmininkas Andrius Mazuronis. Apie visa tai – Laidoje „24/7“. Ją žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 16:30 val. ir 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.