Video
Audio

Mano, kad A. Anušausko elgesys išprovokavo visišką fiasko: situacijos nugalėtoju laiko patį ministrą

2023-07-30 22:30

Virš krašto apsaugos ministro Arvydo Anušausko, pravardžiuojamo feisbuko riteriu, galvos jau savaitę sukasi niūrūs debesys dėl paviešintos „riboto naudojimo“ informacijos apie planuojamus įsigyti tankus. Politinę audrą sukėlę ministro atviravimai po pirmadienį vykusio Valstybės gynimo tarybos (VGT) posėdžio A. Anušauską klampina vis giliau.

Pasakė per daug? Išdavė valstybės paslaptį? Tokie klausimai jau kelias dienas verda ir viešojoje erdvėje, ir politinėje virtuvėje, mat kalbėdamas apie galimai didžiausią pirkinį Lietuvos istorijoje, krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas esą pasidalijo riboto naudojimo informacija. Už tai ministras sulaukė ir prezidento Gitano Nausėdos kirčio.

Europos Parlamento narys Stasys Jakeliūnas ir buvęs premjeras Gediminas Kirkilas apie tai diskutavo ir savo pozicijas išsakė laidoje „24/7“. Laidą „24/7“ žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 16:30 val. ir 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.