Video
Audio

Įvertino J. Šiugždinienės skandalą: pastebi sisteminę problemą

Konservatorių partijos prezidiumas nusprendė inicijuoti pirmalaikius Seimo rinkimus. Frakcija artimiausiu metu dėl jų pateiks siūlymą Seimui – jeigu tam nebūtų pritarta, tokiu atveju bus siūloma aptarti Vyriausybės atsistatydinimo galimybę.

Primename, jog penktadienio rytą užsienio reikalų ministras ir konservatorių partijos pirmininkas G.Landsbergis kalbėjo, jog tokių standartų, kurie šiandien yra keliami Vyriausybei ar Seimui, Lietuvos politinė sistema gali ir neatlaikyti. Dėl to jis užminė mįslę ir dėl visos Vyriausybės griūties bei išankstinių Seimo

Tėvynės sąjungos-krikščionių demokratų frakcijos narys Paulius Saudargas, buvęs Vilniaus Tarybos narys Gediminas Jaunius ir ELTA vyr. redaktorius Vytautas Bruveris įvertino konservatorių siūlymą ir pastebi sisteminę problemą. Laidą „24/7“ žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 16:30 val. ir 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.