Video
Audio

Įvertino V. Matijošaičio palaikymą J. Šiugždinienei: pasisakymais parodė, kad yra virš visos sistemos

2023-05-14 22:30, atnaujinta 2023-05-15 08:57

Paaiškėjus, kad švietimo, mokslo ir sporto ministrė Jurgita Šiugždinienė, prieš pradėdama darbą ministerijoje, galimai neskaidriai įsisavino 13 816 eurų, Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis nurodė, kad „šiandien badyti pirštais į švietimo ministrę nereikia“.

Savo ruožtu Laisvės partijos narys Vytautas Mitalas teigė šioje situacijoje laukiantis teisėsaugos verdikto, tačiau kritiškai vertina V. Matijošaičio pasisakymus. Nors pripažįsta, kad Kaune išmokų tvarka „balaganas“, pasak jį, miesto meras pasisakymais išsakė komplimentus sistemai.

Kuo švietimo, mokslo ir sporto ministrei J. Šiugždinienei baigsis kanceliarinių išlaidų istorija laidoje „24/7“ diskutavo ir įžvalgomis dalijosi Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininkas Saulius Skvernelis, Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas Mindaugas Lingė ir Seimo vicepirmininkas V. Mitalas. Laidą „24/7“ žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 16:30 val. ir 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.