Video
Audio

O. Šurajevo pasirodymą vadina eiline diena Seime: M. Maldeikis prakalbo apie girdimus įžeidinėjimus iš R. Žemaitaičio

​Seime antradienį apsilankęs komikas Olegas Šurajevas nusprendė paprovokuoti kai kuriuos Seimo narius. Nors daliai politikų jo apsilankymas sukėlė šypsnį, keli parlamentarai liko nepatenkinti šiuo vizitu ir vyras galiausiai buvo paprašytas palikti Seimo patalpas. Pasipiktinę O. Šurajevo elgesiu, kuris užgauliojo kai kuriuos politikus, Seimo valdybos nariai reikalavo atsakyti, kas užsakė jam leidimą patekti į parlamento rūmus.

Laidoje „24/7“ buvusi valstybės kontrolierė ir finansų ministrė socialdemokratė Rasa Budbergytė ir konservatorius Matas Maldeikis atsakė, kaip jie vertina tokį elgesį Seime. Pastarasis tikina, kad komiko performansas iškėlė į paviršių opią problemą – įžeidinėjimus tarp parlamentarų.

Plačiau apie Olego Šurajevo pasirodymą Seime, Ingridos Šimonytės bei visų parlamentarų žodyną, chaosą VRK ir užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio diplomatiją – Laidoje „24/7“. Ją žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 16:30 val. ir 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.