Video
Audio

Dėl K. Bartoševičiaus skandalo – R. Karbauskio pasiūlymas G. Landsbergiui

Pavėluota ir keista konservatorių reakcija į buvusiam frakcijos kolegai Kristijonui Bartoševičiui mestus įtarimus stebisi valstiečių pirmininkas Ramūnas Karbauskis. Konservatorių partijos prezidiumas pareiškimą visuomenei dėl K. Bartoševičiaus paruošė sausio 26 dieną – praėjus trims dienoms po Generalinės Prokuratūros paviešintų pradėto ikiteisminio tyrimo aplinkybių. Partijos nariai teigė esantys sukrėsti ir atsiprašė dėl situacijos, kurioje buvęs jų frakcijos narys yra minimas sunkių įtarimų kontekste.

Nepaisant to, kad konservatorių lyderis nežinojo apie galimai K. Bartoševičiaus turimus maniakinius polinkius, valstietis R. Karbauskis siūlo konservatorių lyderiui Gabrieliui Landsbergiui prisiimti atsakomybę ir atsistatydinti. Esą ir pats jo vietoje taip būtų pasielgęs. Visai kitokią poziciją pateikė Seimo vicepirmininkas Paulius Saudargas. Plačiau apie K. Bartoševičiaus skandalą, galimai nutekintą informaciją apie tyrimą, dėl to inicijuotos neeilinės Seimo sesijos ir kitomis temomis laidoje „24/7“ diskutavo P. Saudargas ir R. Karbauskis. Ją žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 16:30 val. ir 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.