Nufilmavo eismo įvykį, kurio kaltininkas ginčijosi, nes savo klaidos neįžvelgė

Lrytas.lt

2017-07-20 12:21

Šis incidentas buvo užfiksuotas liepos 19 dienos, trečiadienio rytą Panevėžyje. Viskas baigėsi laimingai, tačiau pavojaus akimirką vaizdo registratoriumi įamžinusį automobilio vairuotoją labai nustebino, kad sveikus kaulus išsaugojęs motociklininkas neįžvelgė savo kaltės ir piktai puolė ginčytis. Eismo įvykį nufilmavęs lrytas.lt skaitytojas Albertas pasakojo, kad jam važiuojant S. Kerbedžio, Nemuno ir Pušaloto gatvių žiedinės sankryžos pirmąja juosta, antrojoje buvęs motociklininkas bandė greitėdamas jį aplenkti ir išsukti į dešinę. Jis pats džiaugėsi, kad laiku išgirdo motociklą ir visiškai sumažino greitį. Kitu atveju, anot vairuotojo, jaunuoliui būtų lūžę rankos ir kojos. Teko kviesti policiją, tačiau iš pradžių jaunuolis bandė ginčytis ir su jais. Nusiramino ir toną pakeitė tik tuomet, kai pareigūnams ėmė trūkti kantrybė ir jie užsiminė, kad tuo jam pačiam surašys pažeidimo protokolą. Per incidentą buvo apgadintas priekinis automobilio sparnas ir buferis, o motociklas praktiškai nenukentėjo. Anot pašnekovo, jaunuolis gavo neblogą gyvenimo pamoką ir išvengė sužeidimų.

Filmuokite ir dalinkitės savo žvejybos pasiekimais ir kas savaitę laimėkite 100 eurų! Savo vaizdelius kelkite adresu Videobumas.lrytas.lt

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.