Video
Audio

Po fantastiško šou – vėl žvilgsnis į A. Reed pilietybę: G. Nausėdos sprendimas – lemtingas

2024-01-15 13:30, atnaujinta 2024-01-15 14:20

Dar vieno apdovanojimo Europos dailiojo čiuožimo čempionate Lietuva laukė iki savotiškos pilnametystės – aštuoniolika metų. 2006-siais Prancūzijoje bronzą iškovojo Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko, o 2024-ųjų sausio 13 dieną Kaune trečiąją vietą po įspūdingo šokio pelnė Saulius Ambrulevičius ir Allison Reed.

Lietuvos ledo šokėjų pora 29-erių Saulius Ambrulevičius ir 27-erių Allison Reed jau beveik laidoja viltis startuoti Pekino olimpiadoje. Prezidentūra informavo sportininkę, kad ir antrasis jos prašymas išimties tvarka suteikti pilietybę jau yra atmestas.

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė prakalbo apie A. Reed Lietuvos pilietybės suteikimą ir apžvelgė Europos dailiojo čiuožimo čempionatą Lietuvoje. Plačiau apie tai laidoje „Nauja diena“. Ją žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.