Video
Audio

Neatmeta – V. Putinas žinojo apie organizuojamą išpuolį ir nesiėmė veiksmų: paaiškino, koks to tikslas

2024-03-26 14:04, atnaujinta 2024-03-26 14:05

Žudynės šalia Rusijos sostinės yra ne tik didžiulė tragedija išpuolių aukoms ir jų artimiesiems, bet ir galingas smūgis daugelį teisių ir laisvių vardan tariamo saugumo iš piliečių atėmusiam Kremliaus režimui. Nepaisant JAV įspėjimų ir stebėtinai tikslios atakos prognozės, Rusijos saugumo tarnybos nesugebėjo išvengti katastrofos, todėl savo milžiniškus propagandinius pajėgumus pasitelkusi Maskva sieks susigrąžinti visuomenės malonę kitais būdais.

Savo ruožtu apie šį teroro aktą pasisakė politologas, Ukrainos karo ekspertas Alvydas Medalinskas. Jis neatmeta varianto, kad V. Putinas žinojo, kad toks išpuolis organizuojamas, tačiau pabrėžia – tikėtinas variantas, jog Rusijos prezidentas nesiėmė veiksmų, nes norėjo tai išnaudoti savo interesams. Apie tai, V. Putino skleidžiamą propagandą ir mobilizaciją – laidoje „Nauja diena“. Ją žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.