Prieš tarpinį vienuoliktokų patikrinimą prakalbo apie naujos programos spragas: moksleivius vadino eksperimentiniais triušiais

Pirmadienį pasirodžiusi žinia apie Nacionalinės švietimo agentūros (NŠA) vadovės Rūtos Krasauskienės pasitraukimą daliai mokytojų sukėlė nuostabą, dar kitai – net pasipiktinimą. Mat iki šiol buvo teigiama, kad agentūra savo darbą atlieka tinkamai. Tiesa, po šio sprendimo sujudo ir mokytojų bendruomenė – pedagogai piktinosi, kad likus tiek mažai laiko iki tarpinių vienuoliktokų patikrinimų instituciją palikti be vadovo yra neatsakinga.

Apie tai, ar nekils chaosas, kas nutiko tarp R. Krasauskienės ir Gintauto Jakšto bei spragas naujoje ugdymo programoje – diskutavo Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos kancleris Julius Lukošius, Lietuvių kalbos ir literatūros mokytojų sąjungos pirmininkas Mindaugas Grigaitis ir žurnalo „Reitingai“ vyriausiasis redaktorius Gintaras Sarafinas. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.