Video
Audio

Svarsto, kodėl A. Anušauskas tiek ilgai išbuvo ministro kėdėje: gelbėjo vienas aspektas

2024-03-24 22:30

Krašto apsaugos ministeriją (KAM) purtanti politinė turbulencija dėl pasikeitimų vadovo kėdėje įnešė šiokios tokios sumaišties ir tarp pačių įstaigos darbuotojų, neslepia ministerijos gynybos politikos direktorius Vaidotas Urbelis. Tiesa, jis atkreipia dėmesį, kad dabar svarbiausia – darbų tęstinumas. Žinia apie netikėtą ministro A.Anušausko atsistatydinimą pasirodė praėjusį penktadienį (kovo 15 d.).

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininkas ir kandidatas į krašto apsaugos ministrus Laurynas Kasčiūnas tikina – jo politinės pažiūros, lyginant su „audringa jaunyste“, yra gerokai brandesnės ir nuosaikesnės. Visgi, kritikos dėl pozicijų žmogaus teisių klausimais ne tik iš koalicijos partnerių, bet ir partijos kolegų sulaukiantis parlamentaras pažymi aktyviai tokiuose „kultūriniuose karuose“ nebedalyvaujantis.

L. Kasčiūnas ir frakcijos „Vardan Lietuvos“ seniūnas Saulius Skvernelis apžvelgė A. Anušausko atsisatydinimą ir jo tikrąsias priežastis. Laidą „24/7“ žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 16:30 val. ir 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.